Maling

MALING

I butikken i Risskov nær Århus fører vi et imponerende udvalg af LADY maling. LADY maling er generelt nem at arbejde med, har en rigtig god dækkeevne og hæfter godt.

Vi fører en lang række af forskellige typer LADY maling, bl.a.:

LADY Pure Color

Malingens lune, matte finish giver en enestående og flot farveoplevelse, hvor den ægte farve kommer til sin ret. Malingen er af højeste kvalitet og sikrer, at det flotte udseende bevares i lang tid.

Malingen er rengøringsvenlig og har en slidstærk overflade.

LADY Pure Color anvendes indendørs i tørre rum på vægge af bygningsplader, overmalbart tapet, glasvæv/-filt, puds, beton og sandspartel.

LADY Wonderwall

En ny type vandfortyndbar akryl dispersionsmaling med en suveræn vaskbarhed og en god smudsafvisende effekt, der er kombineret med stor slidstyrke.

Pletter fra kaffe, farvestifter, frugtsaft, rødvin m.m. er nu blevet nemmere at fjerne. Og rengøringen efterlader ikke skjolder på væggene!

En vægmaling, der nu kan løse mange af de små “uheld”, der dagligt sker i hjemmet – fx. når de kære små har tegnet på væggene, eller du spilder en kop kaffe, der sprøjter over på vægge

LADY Vegg 10

LADY Vegg 10 er en opløsningsmiddelfri vandfortyndbar akrylmaling. Den er nem at påføre, dækker godt og er nem at holde ren. LADY Vegg 10 giver en silkemat overflade og er velegnet til vægflader, som udsættes for belastning.

LADY Vegg 10 er baseret på de bedste råvarer – noget som giver produktet ekstra god vedhæftning og et virkelig flot slutresultat.

Silkematte overflader passer godt til vægge, hvor der stilles lidt strengere krav til overfladen. En silkemat glans passer til de fleste rum og forhold.

LADY Perfection

Skab en fin helhed i rummet ved at vælge den rigtige farve til loftet. LADY Perfection giver et perfekt, helmat resultat, der passer fint til væggene.

  • Nem at male med – ingen dryp og rullesprøjt
  • Et smukt og ensartet resultat
  • Stort farveudvalg
  • Garanti for dækkeevne

LADY Design

LADY Design er en vandfortyndbar olielasur, der er baseret på moderne hybridteknologi. Produktet giver en transparent, gylden effekt. Ved at anvende forskellige påføringsteknikker får man et smukt og elegant udseende.

Kan tones til kobber og guld. Anvendes til dekoration af malede vægge, paneler og andet interiør.

Maling af træ og metal indendøre
LADY Supreme Finish, LADY Interior Finish og LADY Classic – når kun det bedste er godt til maling af træ og metal indendøre!

Når du skal male, beskytte eller dekorere både træ og metal indenfor i din bolig, kan du vælge imellem akrylmaling og oliemaling.

LADY Interior Finish

LADY Interior Finish er en vandfortyndbar, lugtsvag, akrylmaling.

Malingen har en god dækkeevne og giver en jævn og pæn overflade – og du kan male 2 gange på samme dag.

Lady Interior Finish anvendes som mellem- og topstrøg på træpaneler, lister, døre og andet interiør.

LADY Interior Finish findes i glans 10 og 40.

LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish er en vandfortyndbar, polyuretanmodificeret oliemaling.

Malingen giver en jævn, meget slidstærk og glat overflade med et elegant udseende.

Lady Supreme Finish anvendes som mellem- og topstrøg på træpaneler, lister, døre, vinduer og andet interiør.

LADY Supreme Finish findes i glans 05, 15, 40 og 80.

LADY Classic

LADY Classic er en slidstærk interiørmaling, der er baseret på helt nye og moderne alkydolier og fortyndet med de mest miljøvenlige opløsningsmidler.

Produktet kan anvendes til alle former for maling af træ og metal – fx maling af døre, møbler, køkkenlåger, vinduer, lister etc.

LADY Classic maling fylder godt, løber ikke og flyder meget fint sammen.
Den oliebaserede maling er behagelig at arbejde med, og slutresultatet bliver som om, det var sprøjtemalet.

LADY Classic maling findes i glans 40.

LADY Balance Vægmaling

LADY Balance vægmaling giver dig smukke, matte vægge og et godt indeklima. Den smukke, matte overflade lader farvernes naturlige og harmoniske nuancer komme frem og giver dig et rum, hvor det er godt at være.

LADY Balance lugter minimalt og er godkendt af Eurofins Indoor Air Comfort Gold.

JOTUN Væg og Loft

Med JOTUN Væg og Loft får du en 2 i 1 maling, der gør malearbejdet nemt.

Malingen er nem at påføre, dækker godt og giver et pænt resultat. Tørrer hurtigt og kan overmales efter kun én time. Malingen har glans 5 – en glansgrad, der er tilstrækkelig blank til vægge, og tilstrækkelig mat til at male lofter med.

LADY Aqua
Med LADY Aqua får du smukke, silkematte vådrumsvægge, og du kan skifte farve uden alt for meget besvær.

Det giver dig mulighed for at skifte udtrykket i rummet og følge farvetrends på en helt anden måde.