Træbeskyttelse

TRÆBESKYTTELSE

Med Demidekk træbeskyttelse er vi ikke kun optaget af at beskytte dit træværk, men også at give dit hus et pænt udseende. Og med et pænt udseende tænker vi først og fremmest på farve- og glansstabiliteten i produktets levetid.

Alle produkterne i Demidekk serien er af høj kvalitet, og de er udviklet med tanke på at bevare farve og glans i lang tid.

Jotun har ved udviklingen af Demidekk Ultimate bygget videre på erfaringer gennem mere end 30 års forskning og udvikling.

Demidekk Ultimate er en optimal kombination af alkydolie og akryl – baseret på AMA-teknologi (alkyd-olie-modificeret akryl) – kort sagt den bedste træbeskyttelse vi nogensinde har udviklet. Husets træværk fremstår som nymalet år efter år med samme smukke glans og farve.

Demidekk Ultimate
Demidekk Ultimate, der er baseret på AMA-teknologi, er en dækkende træbeskyttelse til udendørs brug.

Kombinationen af bindemidler af høj kvalitet samt et højt pigmentindhold, der beskytter træværket mod sollysets nedbrydende virkning, giver en meget god vejrbestandighed.

Benyttes i system med Visir Oliegrunding. Demidekk Ultimate er tilsat mug- og skimmelhindrende midler.

Demidekk Ultimate er miljømærket med Svanen.

Demidekk Ultimate Helmatt

Demidekk Ultimate Helmatt, der er baseret på AMA-teknologi, er en dækkende træbeskyttelse til udendørs brug.

Kombinationen af bindemidler af høj kvalitet samt et højt pigmentindhold, der beskytter træværket mod sollysets nedbrydende virkning, giver en meget god vejrbestandighed.

Benyttes i system med Visir Oliegrunding. Demidekk Ultimate er tilsat mug- og skimmelhindrende midler.

Demidekk Ultimate Helmatt giver træet et helt mat, elegant udseende.

Demidekk Transparent

Demidekk Transparent er en transparent behandling til træværk udendørs.

Produktet er baseret på en unik kombination af alkyd/akryl og har et meget lavt indhold af opløsningsmidler, og den er forstærket med komponenter mod UV-stråler, hvilket giver længere holdbarhed end en konventionel olie.

Demidekk Oliemaling

Demidekk Oliemaling er en tixotropisk oliemaling af høj kvalitet til udendørs træværk.

Produktet er udviklet til og testet under hårde vejrforhold og forstærket med lysstabilisatorer for at kunne modstå skadeligt UV-lys. Dette giver produktet enestående træbeskyttende egenskaber og længere vedligeholdelsesintervaller.

Anbefales til nyt, grundet træværk samt på tidligere beskyttet træværk. Kan også anvendes som slutstrøg på stål og andre metaller.

Demidekk Terrasseolie

Demidekk Terrasseolie er en alkydbaseret, vandfortyndbar pigmenteret specialolie til imprægneret træværk udendørs.

Produktet har en god penetrerende og vandafvisende effekt, der beskytter træværket mod lysnedbrydning. Indeholder film-konserverende middel mod overfladeskimmel.

Demidekk Terrasseolie anbefales til terrassegulve, trapper, havemøbler o.l., hvor der ønskes en transparent, ikke-filmdannende beskyttelse af træværket.

Demidekk Classic

Demidekk Classic er en pigmenteret dækkende træbeskyttelse til udendørs brug.

Det høje pigmentindhold beskytter træværket mod sollysets nedbrydende virkning og giver en meget god vejrbestandighed i kombination med bindemidler af høj kvalitet.

Benyttes i system med Visir Grunding. Demidekk Classic er tilsat mug- og skimmelhindrende midler.

Demidekk Infinity

Siden 2010 har DEMIDEKK Ultimate Træbeskyttelse udmærket sig gennem sine fantastiske, tekniske egenskaber. Med udgangspunkt i disse har vi udviklet en helt ny og banebrydende teknologi og lancerer vores bedste udendørs maling nogensinde – DEMIDEKK Infinity.

En banebrydende og unik måde at formulere farve på. Vores egne test i Skandinavien og eksterne test i Florida af den nye, patenterede teknologi viser, at DEMIDEKK Infinity giver en helt overlegen farve- og glansholdbarhed og holder dit hus smukt længe.

DEMIDEKK Infinity har en smudsafvisende overflade – snavs og pollen sætter sig ikke fast på malingsfilmen. Dette formindsker også risikoen for begroninger og overfladeskimmel.